VŠEHOCHUŤKA

14.07.2012 11:56

Ten čas ale utíká..ani jsme se nenadáli a už jsou tu prázdniny..Poslední školní víkend jsme si udělali stanový tábor v Sedleci u naší "rodinky" agiliťáků a užili si prima víkend. Denní horka, běhání ..vražedná kombinace, ale zvládla se a večer u táboráku, nebo u hry Activity byl úplně suprový. Dušan na víkend připravil hezké pasáže a byl pochválen, že Sedlecké osazenstvo se naučilo něco nového a i naše ovečky si z toho něco vzaly..i když většinu z nich spíše zajímala káď z vodou a neustálé polévání všech kolemjdoucích.

Nemůžu opět zapomenout na zázemí, které obec Sedlec Flying Paws umožnila..hřiště na kterém jsme měli stany i denní běhání, nové kabiny s kuchyňkou, sprchami i toaletami a klubovnu, ve které jsme večer hráli již zmiňovanou hru Activity a pořádně se vyblbli.. Za zmínku stojí i super stánek z občerstvením a suprovým hospodským, stále usměvavým a stále připraveným plnit naše přání..prostě vážně super..když se k tomu všem již psanému přidá suprová partička lidí, není dál o čem diskutovat...víkend jak má být. A taky je naplánované jeho repete, na které se už teď těšíme.

V srpnu pořádáme opět závody..snad nám výjde počasí a snad i to ostatní kolem. Závody se jmenují Čtyřlístek a budou opět na umělé trávě na Orlu a to 18.8. Tímto zveme všechny, kdo mají zájem kuknout, co to vlastně agility je a nebo jen svým ratolestem ukázat, že s pejskem se dá i blbnout a ne jen ho mít na zahradě a nebo na vodítku. Občerstevní zajištěno..takže i něco k pitíčku a k zakousnutí bude. Tak se přijďte podívat na čtyřnohé kamarády a také podpořit domácí týmy.