ČTYŘLÍSTEK

01.09.2012 15:40

 

„Tyto závody jsou začarované“ ze zoufalým výrazem ve tváři jsem sdělovala Dušanovi. Mé mejly na žádost o sponzora zůstaly bez odezvy, objednané poháry sice byli, ale nikdo nám nepotvrdil objednávku a na výsledky jsme nemohli nikoho sehnat... „ To nějak dopadne“ řekl manžílek, ale já ten optimismus vážně nesdílela a zoufalstvím jsem myslela, že budu brečet.

Dušan sedl a napsal mej na poháry a světe div se, odepsali během chvilky, že s objednávkou počítají. Já pak napsala jednomu človíčkovi na výsledky a když napsal, že má volno, tak jsem byla štěstím bez sebe..díky Ivane za rychlé, kvalitní zpracování výsledků, za vstřícné jednání  a hlavně za časomíru..díky moc vám oběma (ty a Iva jste vážně profi tým :o) )

Na tréninku jsme své zoufalství pověděli ostatním a ovečky se chopily iniciativy a obíhali místní podnikatele a ptali se na sponzora. Sponzorství nakonec přislíbila Cukrárana Pampeliška, paní Nováková, která má bytový textil, Katka Foltýnová, která má kadeřnictví a naše mamka taky něco nakoupila..i tak spousta cen stále chyběla. Po domluvě s Dušanem jsme se jednu sobotu vydali do Brna na nákupy a nakoupili ceny. Pak se stal zázrak a Evča přemluvila svého strejdu, aby nám něco dal do sponzorství..a našim hlavní sponzorem se stal Ratíškovický pivovar a Restaurace na Mlýně.  Těsně před závodama další z našich členů Radek Říha přivezl z jeho firmy  AL-LEXPRO další sponzorský dar a a přidal i dar od firmy Nářadí Lukovský. Ve středu jsem napsala ještě jeden zkušební mejl na MAPES, protože mi nebylo  jasné, co se stalo, že se neozvala ani paní Čermáková, která nám vždy vstřícně vyšla napomoc..napadlo mě, že má dovolenou, změna mejlíku…nakonec nám paní Čermáková ihned odepsala a v pátek poslala sponzora..tomu se také říká záchrana v posledním okamžiku :o) a já si myslím, že opět selhala naše technika..no a v pátek při chystání na závody přišla Hanka Holíková, maminka jedné naší ovečky a přinesla také sponzorský dar. Všem výše jmenovaným moc děkujeme, protože bez nich by nebyli závody závodama..kde nejsou ceny, nejsou závody..za všechny Lucky dogs moc děkujeme.

Na samotné závody se nám přihlásilo opravdu hodně týmů a měli jsme strach jak to zvládneme..ale ukázalo se, že se na ovečky už můžeme spolehnout, protože po prvních závodech věděli co a jak mají dělat a stačilo jen říct a nebo naznačit a vše bylo tak, jak mělo. Hladký průběh byl i díky kvalitnímu zpracování výsledků. Vše odsýpalo jak mělo a závody i s vyhlášením končili přibližně v 15.30, což při tak hojném počtu přihlášených bylo vážně super.

Na bedně stálo i několik oveček od nás a samozřejmě z toho jsmě měli obrovskou radost. Opět snaha něco naučit byla doceněna. Všem moc gratulujeme a doufáme, že jejich zápal jim vydrží i nadále.

Ještě jednou děkuju všem výše jmenovaným sponzorům, ovečkám, že si odvedli svou „práci“, “, našemu spřátelenému klubu Flying Paws Sedlec (pacičkám) za výpomoc na parkuru a kolem, mamce a paní Božence, že se opět ujaly kantýny, Veterinární ordinaci Hanky Vičarové za přejímku, švagříkovi za ozvučení,  panu Novákovi za nezbytný mikrofon a v neposlední řadě našim obecním novinám ZVON a Infokanálu Ratíškovice.

V říjnu pořádáme naši letošní poslední agiliťáckou akci. Komu se zalíbil tento sport a bude mít čas, může opět přijít a podpořit všechny týmy, v kantýně si dát třeba grog a popovídat si s přáteli.

                                                                                                Lidka & Dušan

www.luckydogs.webnode.cz