Prosincové řádění Lucky dogs

08.01.2012 12:11

V prosinci nám počasí přálo a díky tomu jsme mohli i nadále trénovat..to co jsme se naučili od října, jsme zúročili někteří na našem klubovém sranda závodě. Na naše ovečky čekalo plnění úkolů jak jen pro ně samotné, tak pro týmovou práci člověka a psa. Při některých úkolech jsme se docela nasmáli a už se těším, jak to příště těm svým ovečkám natřu něčím jiným. Všichni plnili úkoly svědomitě a žádný se nepozastavil nad žádnou skopičinou. Všichni se snažili..šlo přece o medailičky a ceny. Těm co to nešlo v týmové práci si to vynahradili samostatně a házením obr plyšáka dalmatina na terč si vyházeli tak cenné bodíky. Vše bylo pečlivě zdokumentováno a fotky jsou k nahlédnutí zde  Vše jsme zvládli a konečné vyhlášní vítězů bylo pro všechny třešničkou na dortu..jelikož byli všichni hodní a neodmlouvali, tak všem Mikuláš nechal malý balíček pro mlsné jazýčky. No a pro ty nejlepší byli ceny a medailičky. A kdo, že je vyhrál? První místo Kikina a Argo, druhé Sárinka a Toy a třetí Adélka a Tedík. Všem moc gratulujeme a čest poraženým :o).

Další akcí Lucky dogs byla sbírka na Hodonínský útulek. Z našich členů se první zapojila Venda s plnou igelitkou. Další se také nenechali pobízet..u nás bylo samozřejmé, že něco těm pejsánkům zavezeme, loni jsem tuhle akci absolvovala s Kikinou. Kromě Vendy se přidala i Anička, Eliška, Evička a Kikina.  Lidiček ze srdcem na pravém místě se neukázalo moc, ale všem moc děkujeme..Koplíkovi č. 307, květinářství Gajdová a Blahovi, Horáčková č. 1098, Hujňákovi 13/300, Holinkovi č.15 a Haunerovi č. 265 p. Veislíková č. 629 a Bučkovi z Rohatce. Moc Vám děkujeme za všechny pejsky v útulku. Návštěva to byla moc dojemná a všechny co jsme tam byli, jsme měli nosy červené, ale od zimy to nebylo..držely jsme se statečně. Některé pejsánky jsme si vzaly na vodítka ven a každá z nás, co tam byla měla svého favorita..doufáme, že všichni najdou svůj nový, láskyplný domov...moc jim to přejeme.

Poslední akcí naší tlupy měla být procházka a zdobení vánočního stromečku na Štědrý den..ranní mrholení a poprchávání odradilo většinu našich odolných oveček a jen hrstka statečných (byli jsme tři :oDDDD)  se vydala udělat Štědrý den zvířátkům v lese. Jablíčka, usušené pečivo, dokonce i popkorn, oříšky a slanina..to vše bylo na stromečku a polovinu oříšků rozházených po okolí stromečku vyžrala naše nenažraná smečka..ještě, že jsme jich nesli víc než dost. Na stromeček jsme se byli podívat za 14 dnů..zbylo už jen pár jablíček a ozobané zbytky slaniny. Takže některá zvířátka se měla dobře a nechystali jsme to zbytečně.

Tady nezbývá nic jiného, než popřát všem nádherný rok plný úspěchů, splněných snů, rok plný lásky a pohody..rok, kde bude vládnout pevné zdraví a nedá nemoci šanci, rok kde nebude nouze a bude všeho dostatek..prostě ŠŤASTNÝ ROK 2012 VÁM VŠEM přejí LUCKY DOGS.