Zvon přinesl ovoce

23.10.2011 22:11

Díky článku ve Zvonu se o nás dozvěděla širší veřejnost a proto účast na čtvrtečním i dnešním tréninku byla moc hezká. Zkusit si to přišlo ze zvědavosti pár lidiček a někteří si to dnes opákly znovu a chtějí dokonce válčit dál. Další človíček se rozhodl, že chce být dalším domácím týmem. Jde o Vendu Vacenovskou a Elišku. Obě holky jsou moc šikovné a dělají velké pokroky, stejně jako náš druhý tým Eliška Macková a Bobík..dokonce jsme slyšeli chválu na Bobíka, že od doby co cvičí ho není za plotem tak slyšet ;o)..nj, agility není jen hra, ale i fyzická i psychická námaha pro oba. 

No a prvním průkopníkem agility v Raťkách v té mužské populaci je Aleš Koštoval a jeho pejsek Kimík. Nejmladší psovodkou, které se agilitění líbí je jeho sestřička Adélka a Tedík. Prvenství ve velikosti psího agiliťáka, který má za sebou také již dva tréninky a ukazuje se nadějně je Jimík s Majkou Šupálkovou..další pejsek Toba, kříženeček berňáka a zlaťáka (jméno paničky bohužel nevím..spíš si zapamatuju pesany, než lidi ;o) ) přes první nesnáze, kdy se bál tunýlků a dostat ho do něj byl šílený problém, se dnes snažil a šlo mu to a myslím si, že i on po pár lekcích získá sebedůvěru a zjistí, že je to vlastně všechno ohromná legrace a hra.

Kromě uvedených lidiček přišlo několik dalších pejsků a jejich páníčků, kteří si vyzkoušeli o čem vlastně agility je - uvidíme, zda vydrží a příjdou i na další tréninky a zda se zařadí do naší agility tlupy ;o)))